top of page

Wie ben ik?

Foto 3-04-19 09 30 34.jpg

Coach, trainer en gezondheidsdeskundige. Zo kan je me ook wel noemen.
Ik ben Zara Claessens. Mijn passie is mensen in beweging krijgen.

Zelf sport ik dagelijks en probeer ik zo gezond mogelijk door het leven te gaan.
Voor mij is het niet enkel belangrijk dat je sport, maar wel dat je dagelijkse leven vol beweging zit.

 

Sinds 2019 ben ik gestart als zelfstandig beweegcoach. Dit wil zeggen dat ik mensen begeleid doorheen hun beweegverhaal. Niet enkel beginners, maar ook competitiespelers kunnen nog veel leren. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen. Ik ben een gediplomeerde bewegingsdeskundige en ik heb al jaren ervaring als trainster en monitor op sportkampen. Ik weet als de beste hoe je sporttrainingen en plezier kan combineren!

Behaalde diploma’s:
– Bachelor Sport en Bewegen
– Postgraduaat Functional training

– Initiator Recreatieve dans

– Topsportmassage A

– Bewegen Op Verwijzing

Ook actief bij STAC Kineso

www.kineso.be

Wat mensen denken over Zalig bewegen?

Irish Pub mensen vieren

Laura Wouters

Zara legt alle oefeningen zorgvuldig en rustig uit. Ze gaat rond en biedt hulp waar nodig. ze geeft ook goede tips waarmee je blessures kan vermijden. Bij Zara kan iedereen terecht, al haar oefeningen past ze makkelijk aan zodat iedereen mee kan!

Jonge zakenvrouw

Goedele Van Overloop

Zara is een enthousiaste gedreven coach, waar je je direct op je gemak bij voelt. Ik heb nu 2 bootcamps bij haar gevolgd en dit is een total body workout, dat voel je! Ze brengt veel afwisseling in haar oefeningen zodat je je nooit gaat vervelen! Ze heeft oog voor ieder individu en geeft bijsturing op maat. Je kijkt al uit naar de volgende sessie!

Portret van een blonde vrouw

Sara Thielemans

Zara zorgt er op een bijzondere manier voor dat ik blijf doorzetten. Na enkele jaren een afkeer te hebben voor sport, heb ik er het plezier in kunnen ontdekken. Zara laat de schaamte verdwijnen en zorgt voor motiverende muziek, dat maakt het fijn!


Missie

Bij mijn observaties valt telkens 1 ding op: ‘mensen bewegen te weinig. En laat beweging volgens mij nu net de belangrijkste factor zijn in een succesvolle training. 

Ik wil een eerste aanspreekpunt worden voor wie wil starten met bewegen, een recreatief doel heeft of opnieuw routine wenst te brengen in zijn beweegactiviteiten.

DSC00412-1620.jpg

Visie

Als beweegcoach streef ik naar sporttrainingen met een verhouding van 80% beweging en 20% instructie. Zo wil ik ervoor zorgen dat je binnen jou sporttraining zo actief mogelijk kan zijn, en de eerste stap zetten richting een duurzame actieve levensstijl. Ik wil iedereen niet alleen aan het sporten krijgen, maar ook kennis meegeven en ze bewust maken dat op een juiste manier in beweging zijn belangrijk is. 

bottom of page